Eveniment

Florinel Dragomirescu este noul director general al DGASPC Teleorman

În urma concursului organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, la finalul lunii noiembrie, a fost declarat admis Florinel Dragomirescu, acesta fiind numit la conducerea instituției pe 21 decembrie.

„În data de 25 noiembrie, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de director general al Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

În urma parcurgerii etapelor procedurale ale concursului, potrivit rezultatelor finale a fost declarat admis domnul Florinel Dumitrescu. În conformitate cu prevederileart.76 alin.(2) din H.G. nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, Agenția Națională a Funcționarilor Publici propune numirea domnului Florinel Dragomirescu în funcția publică de conducere vacantă de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman „, se arată în expunerea pe motive a proiectului de hotărâre adoptat de consilierii județeni în ședința ordinară de miercuri, 21 decembrie, prin care Florinel Dragomirescu a fost numit în funcția de director general al DGASPC Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.