Politic

Florin Vida i-a luat locul Alinei Caţan în Consiliul Judeţean

Alina Luminiţa Caţan, unul dintre cei doi consilieri pe care ALDE Teleorman i-a validat pentru mandatele de consilieri judeţeni câştigate la localele de pe 5 iunie, a decis să-şi dea demisia din forul legislativ de la nivel de judeţ.

Oficial, consilierii judeţeni au luat act de încetarea mandatului acesteia în şedinţa ordinară de marţi, 26 iulie, pe ordinea de zi fiind pus un proiect de hotărâre în acest sens, votat în unanimitate de consilierii judeţeni.

În acelaşi timp, pe locul vacantat de Alina Luminiţa Caţan, a fost validat mandatul inginerului Florin Marian Vida, supleant pe lista de candidaţi ALDE la scrutinul de pe 5 iunie.

„Se validează mandatul de consilier judeţean în Consiliul Judeţean Telerman al domnului Vida Florin Marian, supleant pe lista de candidaţi a Partidului Alinaţa Liberalilor şi Democraţilor la alegerile locale din 5 iunie 2006”, se arată în proiectul de hotărâre dezbătut şi votat, în unanimitate, de consilierii judeţeni.

De asemenea, în cadrul şedinţei a fost votată şi înlocuirea Alinei Caţan cu Florin Vida în comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean pe principalele domenii de activitate, astfel că noul consilier judeţean va activa în Comisia de studii şi prognoze economice, agricultură, învăţământ, sănătate, cultură, culte, sport şi tineret, precum şi pentru protecţie socială şi în Comisia  pentru administraţia publică locală, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.