Politic

Florin Titirişcă, surpriza alegerilor din PNL Teleorman?

După alegerile locale din iunie, când nu a reuşit să-şi atingă obiectivul, acela de a câştiga Primăria Alexandria, liberalul Florin Titirişcă părea că şi-a cam încheiat socotelile cu politica. Mai mult, nici în Consiliul Local Alexandria consilierul liberal nu şi-a mai făcut simţită prezenţa aşa cum obişnuise, iar pe la colţuri se discută că Florin Titirişcă ar urma să renunţe la mandatul câştigat la alegerile locale.

Cu toate acestea, actualul preşedinte al PNL Alexandria ar putea fi una dintre surprizele alegerilor interne din partid ce vor avea loc în următoarele două luni, susţin voci liberale. Astfel, pe lângă Adrian Savu, Claudiu Crăcea şi Eugen Pîrvulescu, care şi-au exprimat, până acum, intenţia de a candida la preşedinţia organizaţiei din judeţ a PNL, Florin Titirişcă ar putea fi surpriza alegerilor interne din partid ce vor avea loc, cel mai probabil, la începutul lunii mai.

Iar o eventuală candidatură a acestuia ar fi una de natură să încurce calculele candidaţilor înscrişi deja în cursă, în contextul în care Florin Titirişcă este unul dintre liberalii vocali, cu vechime şi susţinere în partid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.