Politic

Florin Titirişcă, preşedinte al Organizaţiei municipale Alexandria a PDL

Ioan DUMITRESCU

Din data de 16.01.2013, Florin Titirişcă ocupă funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale Alexandria a Partidului Democrat Liberal. Domnul Titirişcă are ghinionul să devină preşedinte de organizaţie locală în perioadă de opoziţie a partidului, cînd funcţiile care se pot împărţi nu le sunt de ajutor pentru a satisface clientela politică existentă în toate formaţiunile politice, indiferent de culoare.

În PDL Teleorman există deocamdată refulări de orgolii, mai ales în ultimul timp, de când partidul a cam luat a drastică bătaie şi de când s-au tot schimbat conducătorii organizaţiei judeţene. Cu toate acestea, Florin Titirişcă pleacă în aventura de preşedinte al organizaţiei municipale Alexandria mânat de un optimism aparent nejustificat, însă fondat pe valenţele personale, de încrederea că sunt posibile modificări şi în momentul când acestea sunt clamate din opoziţie.

Florin Titirişcă aminteşte faptul că cel puţin în PDL funcţiile sunt momentan neîmpărţite pînă la alegerile locale parţiale din 3 februarie 2013 şi, astfel, şi dânsul va conduce organizaţia PDL Alexandria, la fel cum şi democrat-liberalul Adrian Bădulescu este în continuare vicepreşedinte la nivel municipal şi judeţean.

2 Comments

  1. BADULESCU E PRIMVICEPRESEDINTE, DAR E GREU SA TE INFORMEZI

  2. MULTA BAFTA,,,,,,SA NU ITI SCHIMBI,,,,PRINCIPIILE,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.