Politic

Florin Titirişcă nu coordonează campania electorală a liberalilor alexăndreni

Florin Titirişcă, preşedintele PNL Alexandria, nu va coordona campania electorală a liberalilor alexăndreni pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, sarcina urmând să fie preluată de Mihai Murar, ocupantul locului doi de pe lista pentru Camera Deputaţilor, Dan Popescu şi consilierul local Gigi Nădrag.
Referitor la subiect, Florin Titirişcă a declarat că nu va coordona campania electorală a liberalilor alexăndreni, dar că va susţine toate demersurile colegilor săi de partid, la fel cum a făcut şi în celelalte campanii.
Totodată, consilierul PNL a confirmat şi informaţia potrivit căreia a optat pentru locul doi de pe lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor şi că, în acest sens, şi-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare. De altfel, rezultatul obţinut de liberal la alegerile locale din iunie l-ar fi îndreptăţit să aspire la cea de-a doua poziţie de pe lista liberalilor, susţin surse din partid.
Poziţia oferită de conducerea PNL Teleorman pe lista de candidaturi l-a nemulţumit pe liberal, astfel că acesta a decis să decline oferta.
„Am optat pentru locul doi de pe lista pentru Camera Deputaţilor, unul dintre locurile pe care noi le considerăm eligibile. Mi s-a oferit însă un alt loc pe lista, neeligibil, pe care nu l-am acceptat”, a precizat Florin Titirişcă, preşedintele PNL Alexandria.
Florin Titirişcă a fost candidatul PNL la Primăria Alexandria la scrutinul de pe 5 iunie, în urma căruia a reuşit să câştige, împreună cu echipa sa, 7 mandate de consilieri locali din totalul de 21. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Dupa cat ati injurat la alegerile locale, nici 5% din voturi nu o sa luati! Cum sa votam Titirisca si Parvulescu?

  2. Candidatii PNL sunt pur si simplu jalnici

  3. si de ce nu l-ai acceptat? te consideri foarte bun?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.