Sport

Florin Radu aduce încă o victorie pentru FCM Alexandria în “amicale”!

florin RaduGolgheterul acestui an din lotul echipei FCM Alexandria este jucătorul originar din Turnu Măgurele Florin Radu. În cele trei jocuri de verificare disputate până acum de FCM Alexandria, Radu a marcat de fiecare dată şi a ajuns la 6 reuşite în amicale pe 2013, fiind la începutul celui mai bun sezon pentru clubul alexăndrean. Sâmbăta trecută, FCM a jucat în deplasare, la Videle, contra campioanei en-titre Pamimai, pe care Florin Radu a învins-o de unul singur: a reuşit un hatt-trick şi FCM s-a impus cu 3-0! După această victorie – a treia victorie a echipei din Alexandria în tot atâtea jocuri de pregătire, antrenorul Marian Botea s-a declarat mulţumit de modul în care au răspuns jucătorii la efort, dar mai ales de omogenizarea jocului echipei, odată cu avansarea în pregătire în această iarnă.

Cu toate acestea, după victoria de la Videle, de sâmbătă, un singur semn de întrebare se mai pune: ce fac ceilalţi atacanţi din echipă, sau toată lumea joacă pentru ca Fl. Radu să dea gol?!

Pamimai Videle – FCM Alexandria 0-3 (a înscris Florin Radu 12, 25, 60); pentru FCM Alexandria antrenorul Marian Botea a început cu: L. Celic, I. Lătea, L. Floricel, O. Nicolae, D. Bădănoiu, A. Matache, A. Pencea, M. Mitran, F. Radu, D. Ene, C. Pârjolea; pe parcurs au mai intrat şi ceilalţi jucători din lotul echipei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.