Eveniment

Florin Oriță preia funcția de inspector școlar general

Discuțiile din ultima perioadă privind schimbarea din funcția de inspector școlar general a Iulianei Stancu se confirmă, aceasta urmând să preia conducerea Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria, din postul de director, pentru care a obținut acordul Consiliului de Administrație al ISJ Teleorman în urmă cu ceva timp.

Astfel, conform biroului de presă al Inspectoratului Școlar General Teleorman, miercuri, 1 septembrie 2021, în sala de conferințe a Casei Corpului Didactic Teleorman, va avea loc învestirea în funcția de inspector școlar general a profesorului Florin Oriță. Cu aceeași ocazie, în funcția de inspector școlar general adjunct va fi învestită profesor Luminița Flori Vilae care o va înlocui pe Eliza Iliescu.

Florin Oriță este profesor de matematică, disciplină pe care a predat-o la Colegiul Național “Unirea” din Turnu Măgurele, iar Luminița Flori Vilae este profesor la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria și s-a remarcat, totodată, prin coordonarea trupei de teatru a liceului “Alter Ego”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.