Eveniment

Florica Ivancu, noua şefă a CJPC Teleorman

Ivancu_FloricaComisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Teleorman, parte componentă a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploieşti, are din luna septembrie un nou comisar şef adjunct, în persoana Floricăi Ivancu. Aceasta vine tot din rândul comisarilor CJPC Teleorman.

Schimbarea s-a produs la scurt timp după ce comisarul şef adjunct CJPC Teleorman, Cristiana Mirela Piper Savu, a fost numită inspector general adjunct al ISJ Teleorman. (C.P.)

4 Comments

 1. Mihai Ionescu

  Judecați un om care a ajuns ierarhic in vârful unei piramide(din punct de vedere profesional)! De ce? Această doamnă pe care dumneavoastră o judecați și o criticați atât de dur a demonstrat că are niște calități atât intelectuale cât și profesionale care o recomandă la conducerea instituției pe care o reprezintă. Aaaa înteleg…Pentru dumneavoastră este mai ușor să stați pe margine ,să priviți și să o judecați! Puneți-vă în locul dumneaei. Să vă asumați o asemenea raspundere …Câți ați fi capabili oare? Dar este mai usor să o jigniti! Dacă aceea doamnă a ajuns acolo, pe o trepta superioară de conducere ,toată stima și tot respectul pentru munca ,sacrificiul și tenacitatea dumneaei!

 2. Doamna Ivancu este sclava familiei piper savu,a fost dintotdeauna o servitoare supusa la tot ce spunea cristiana,iar functia de comisar adjunct se lasa prin mostenire la cjpc tr,pentru ca este mosia familie piper savu.Din pct de vedere profesional este praf,o fosta inginera la textile rosiori,o neavenita care pleaca in fiecare zi la sfirsitul programului cu tot felul de sacose in mana luate in timpul zilei din controlul pe care aceasta il face.este o spagara si o lingusitoare de ultima speta,caracteristic PSD-istilor!Sotul d-nei Ivancu a ajuns consilier local tot din initiativa d-nei cu 2 nume Piper Savu,asa ca toata lumea realizeaza ca in continuare sefa la cjpc tr este tot cristiana savu

 3. Da de Flori o cunossc de peste 25 de ani de cand lucra in industria textila la noi in Rosiori.
  Domnul Rosioru are perfecta dreptate.
  Este o slujitoare a PSD si trebuie sa multumeasca faptul ca sotul ei Stelica primeste bani in calitate de consiler local.
  Profesional o cunosc de cand era inginera si nu era buna decat sa faca cafea la sefi si sa le faca cumparaturi.
  Am inteles ca a fostingrijitoare la casa doamnei Piper Savu foata sefa de la OPC.

 4. Este sotia consilierului local ,Ivancu Stelian,din partea PSD in Cosiliul Local Rosiori de Vede si din 2004 doamna Ivancu a facut parte din sectiile de votare din partea PSD la toate alegerile.
  Persoana supusa si ascultatoare din punct de vedre politic singura deficienta fiind pregatirea profesional.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.