Politic

Florescu nu exclude o alianţă cu Partidul Forţa Civică în Teleorman

Carmen Dumitrescu

 

Joi, 13 septembrie, la sediul Partidului Democrat Liberal, deputatul Adrian Florescu a susţinut o conferinţă de presă, una dintre puţinele susţinute în acest mandat al său. Subiectul principal al întâlnirii cu mass-media locală a fost acela de a pune în lumină neregulile guvernării Ponta, atât din punctul de vedere al rectificării bugetare, cât şi a strategiei bugetar-fiscale.

Însă, înainte de orice, deputatul teleormănean a ţinut să ureze “la mulţi ani!” pompierilor din judeţ care şi-au celebrat  ziua, remarcând totuşi şi faptul că organizatorii nu l-au invitat la manifestarea religioasă şi militară ce a avut loc în dimineaţa zilei de ieri. Ulterior, deputatul a discutat problemele actualului guvern şi a comentat, în mare, anumite gesturi ale guvernării portocalii, care au afectat în mod nefericit populaţia. Deputatul a mai precizat că nu îi place să iasă în conferinţe de presă pentru a se pune în valoare, lucru pe care îl regretă, pentru că un număr mare de oameni nu ştiu la această dată câţi bani a adus deputatul Florescu în judeţul Teleorman.

Cel mai important moment al conferinţei de presă a fost însă acela în care deputatul Florescu, care este, în acelaşi timp, şi unul dintre strategii partidului, a fost chestionat asupra unei eventuale alianţe cu Partidul Forţa Civică şi cu “ungureanul” Eugen Pârvulescu. Florescu a răspuns că, evident, o astfel de alianţă este posibilă, însă este necesar ca mai întâi, partidul cu pricina să se organizeze şi să-şi formeze structuri de partid solide, capabile să se înscrie în cursa electorală: “Dacă va exista structura aceasta în judeţ, este evident faptul că putem lua în calcul şi o alianţă, dar în acest moment, noi nu avem aşa ceva în Teleorman, ci doar un împuternicit… Dacă va exista şi o structură, sigur că da, luăm în calcul posibilitatea. De asemenea, la împărţirea candidaturilor ar putea fi luat în calcul şi un reprezentant sau mai mulţi ai PNŢCD Teleorman”.

2 Comments

  1. Ar fi bine pentru portocalii din teleorman sa nu faca gesturi d-astea… Aliantele astea pe interes nu mai impresioneaza, ci scarbesc…

  2. cati bani????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.