Politic

Florescu nu crede că Băsescu este erodat

Ioan DUMITRESCU

Pensionarul Traian Băsescu, fostul preşedinte al României preţ de zece ani, susţine că va fi în continuare partenerul Partidului Mişcarea Populară, dar nu va fi liderul partidului; „sunt un lider erodat”, a declarat Traian Băsescu. Despre respectiva formaţiune politică, Traian Băsescu afirmă că „are şi vitalitate şi resurse”.

De altfel, Traian Băsescu afirmă că în politică este nevoie de oameni noi: „Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi”, a declarat Traian Băsescu. Acesta susţine că anul viitor, la alegerile locale şi parlamentare, se va implica în campania electorală, „doar dacă va aduce beneficii cuiva”, adică Partidului Mişcarea Populară.

Despre afirmaţia fostului preşedinte Traian Băsescu, cum că ar fi erodat, liderul PMP Alexandria, Adrian Florescu, a declarat: „Când faci aprecieri despre tine, poţi să spui orice”. De altfel, Adrian Florescu susţine că şi astăzi Traian Băsescu s-ar bucura la „încredere” de un procent de 18%. „Noi nu credem că domnul Traian Băsescu este un lider erodat, iar dacă anul viitor se va implica în campania electorală, atât la locale, cât şi la parlamentare, pentru Partidul Mişcarea Populară, este foarte bine”, a mai declarat Adrian Florescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.