Eveniment

Floarea Alesu va fi liberă… pentru două ore

alesuFloarea Alesu, directorul cercetat de DNA într-un dosar de trafic de influenţă, şi trimisă în judecată în stare de arest la domiciliu, dă dovadă de spirit civic şi a solicitat instanţei câteva ore de libertate pentru a-şi exercita dreptul de vot. În baza unei cereri pe care aceasta de depus-o la instanţă a solicitat părăsirea locuinţei în ziua alegerilor prezidenţiale în vederea exercitării votului. În acest sens Tribunalul Teleorman, “în baza art. 221 alin. 6 Cod procedură penală admite cererea formulată de inculpată şi permite acesteia să părăsească imobilul în care locuieşte, în ziua de 02.11.2014, între orele 08.00 – 10.00, pentru a se deplasa la secţia de votare la care este arondată, în vederea exercitării dreptului la vot. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 20 octombrie 2014, ora 15.20”.

De altfel, în data de 23 octombrie 2014, instanţa de judecată din Teleorman a dispus începerea judecării directorului DGASP Teleorman. Astfel, potrivit Tribunalului Teleorman “în baza art.346 alin.2 Cod procedură penală, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.685/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Secţia de Combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, privind pe inculpata Alesu Floarea, trimisă în judecată în stare de arest la domiciliu, pentru infracţiunea de trafic de influenţă, prevăzută de art.291 alin.1 Cod penal raportat la art.6 din Legea nr.78/2000, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în cauză şi dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata Alesu Floarea şi fixează termen de judecată la data de 11.11.2014”. (C.P.)

One Comment

  1. Este interesant de stiut cu cine voteaza arestata!Nu ca ar schimba cu ceva situatia ei, dar macar acestea care ii folosesc votul sa stie cu cine are de a face!As merge chiar mai departe si le-as sugera celor care ii pune in functii pe criterii politice sa inteleaga ca nu prea va mai risca cineva o functie pe criteriile acestea fiind nevoit sa sponsorizeze partidul cu bani necinstiti, ca din leafa, nu cred ca ii convine cuiva sa faca acest lucru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.