Eveniment

Flagrant organizat în Alexandria – Doi tineri reținuți de oamenii legii pentru dare de mită

Doi tineri, un bărbat și o femeie de vârste de aproximativ 30 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, miercuri după amiază, în timp ce se deplasau cu o mașină pe strada Alexandru Ghica din municipiul Alexandria. Potrivit unor surse, cei doi tineri au fost reținuți pentru dare de mită, după ce au vrut să dea suma de 2.000 de lei unor polițitși rutieri din județ, pentru ca aceștia să închidă ochii la niște abateri la regimul rutier. Oamenii legii au refuzat „cadoul”, însă pe fir au intrat angajații Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, astfel că demersul celor doi tineri s-a terminat cu cătușe și o plimbare cu mașina poliției. Ulterior, cei doi vor afla și dacă își vor petrece următoarele 24 de ore sau chiar următoarea lună în spatele gratiilor.

Acțiunea a fost instrumentată de angajații Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul Serviciului Rutier.

De altfel, nu mai târziu de săptămâna trecută, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Turnu Măgurele a fost trimis în judecată, pentru infracțiuni de corupție, tot în urma unui dosar instrumentat de Serviciul Județean Anticorupție Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.