Eveniment

Flagrant: Bărbat reținut în timp ce încerca să mituiască un polițist

Marți, 14 iunie a.c., procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofițerilor Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea unui polițist suma de 1.000 lei pentru a nu își îndeplini atribuțiile de serviciu privind soluționarea unor dosare penale.

În fapt, la data de 27.05.2016, agentul de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman — Secția de Poliție Rurală Poeni a sesizat S.J.A. Teleorman cu privire la faptul că, un cetățean pe care îl depistase conducând fără permis de conducere un autovehicul neînmatriculat, a încercat să îi ofere o sumă de bani pentru a da soluție favorabilă în dosarul penal constituit.

Ulterior, la data de 13.06.2016, agentul de poliție a constatat aceleași infracțiuni săvârșite de aceeași persoană, sens în care i-a întocmit un nou dosar penal. Cu această ocazie, bărbatul a continuat să ofere sume de bani și alte foloase în scopul soluționării favorabile a ambelor dosare. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.