Eveniment

Finanţare nerambursabilă de 1,8 milioane de lei, pentru eficientizarea energetică a sediului ISU Teleorman

Clădirea în care funcţionează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU Teleorman va intra într-un amplu proces de reabilitare termică, în cadrul unui

proiect cu o valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020. Reprezentanții instituției anunță că proiectul este implementat de ISU Teleorman, în calitate de beneficiar, şi are o valoare totală de 1,79 milioane de lei, din care 1,28 milioane de lei reprezintă finanţarea europeană nerambursabilă.

Obiectivul principal vizează eficientizarea energetică și gestionarea inteligentă a energiei, precum și aducerea la standardele actuale de calitate în construcții și limitarea emisiilor de CO2.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Alexandru Dimitrie Ghica” al Județului Teleorman a încheiat un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intremediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii Sud Muntenia. Proiectul va fi derulat în municipiul Alexandria, în perioada 01.09.2019 – 30.11.2020, cu o valoare totală de 1.796.028,87 lei, din care finanțare nerambursabilă în valoare de 1.282.872,79 lei”, transmit reprezentanții instituției.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.