Economie

Finalizarea lucrărilor la podul de peste râul Vedea a fost amânată

Monica DUMITRESCU

Circulaţia pe DE 70, la intrare în municipiul Alexandria rămâne îngreunată cel puţin până la Crăciun din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de peste râul Vedea. De la începutul lunii august, în zona podului, circulaţia se desfăşoară pe un singur sens. Termenul iniţial pentru finalizarea lucrărilor începute pe 2 august 2016 era de 60 de zile, însă, din cauza unor deficienţe descoperite pe parcurs, termenul de finalizare va fi amânat cu cel puţin două-trei luni.

“La începerea lucrărilor de reabilitare au fost constatate şi alte deficienţe de care expertul nu a ştiut, şi aici mă refer la conslidarea pilonilor care sunt poziţionaţi pe cursul de apă. Cu siguranţă termenul se va lungi. Nu am niciun fel de atribut legal în sensul că n-am contractat noi lucrarea, este lucrarea CNADNR. Din asigurări verbale, până la Crăciun vom circula corespunzător pe podul aflat pe E 70“, a declarat primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin.

Lucrările de reabilitare a podului de peste râul Vedea, executate de CNADNR au fost estimată la 1,5 milioane euro şi vizează în primul rând reabilitarea structurii de rezistenţă.

“Podul va rămâne tot pe două benzi, nu mai poate fi făcută lărgirea la patru benzi”, a mai spus Victor Drăguşin.

One Comment

  1. Nenea Victore,vine iarna ,se inchid santierele si noi ramanem ca prostii pana la primavara. Asa se intampla cand nu e cap..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.