Eveniment

Finala națională la pescuit sportiv a pompierilor militari, organizată în Teleorman

20 dintre cele mai bune echipe din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență din țară se întrec în finala națională la pescuit sportiv a pompierilor militari, desfășurată în perioada 17-19 septembrie, la Balta Lazăr din Teleorman.

Competiția organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, Sucursala Teleorman se desfășoară conform regulamentului național la pescuit sportiv, principala regulă fiind „catch and release” (prinde și eliberează), după ce cântarul înregistrează greutatea capturii, iar arbitrii consemnează rezultatul.

Încă din prima parte a zilei de marți, 17 septembrie, primele momeli au fost lansate la apă, iar rezultatele au început să apară spre prânz, când, echipa din Maramureș a reușt să aducă la mal un crap de aproximativ 12 kg.

Unii participanți mai superstițioși, care speră la capturi care să le asigure un loc pe podium la finalul competiției, și-au montat pe echipamentele de pescuit diferite totemuri sau obiecte norocoase pentru a le spori șansele.

Competiția continuă până joi, 19 septembrie, când vor fi desemnați câștigătorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.