Sport

Final de sezon – Siliştea şi Lunca revin în Liga a 5-a

Final de campionat în seriile I şi II din Liga a 6-a judeţeană, acolo unde s-au încheiat deja cele 22 de etape. Prima clasată în fiecare serie – Tineretul Siliştea şi Victoria Lunca – au reuşit să promoveze la eşalon superior, unde speră să lase o impresie cel puţin la fel de bună. Aceste echipe au reuşit, prin performanţa din acest sezon, să readucă fotbalul din localităţile respective în Liga a 5-a, acolo unde au evoluat şi cu ani în urmă.

Cât priveşte seria a III-a, Liga a 6-a, şi acolo lucrurile sunt clare, Sporting II Roşiorii de Vede şi-a adjudecat promovarea fără emoţii, după un sezon în care n-a pierdut nici un joc pe teren! Şi, deşi mai sunt de jucat două etape, roşiorenii sunt deja promovaţi la eşalon superior.

Referitor la Liga a 5-a, lucrurile rămân neschimbate. Tineretul Suhaia, virtual promovată (locul 1, seria II), şi-a conservat terenul propriu şi a mai câştigat un joc, însă a doua clasată se va decide între AS Vităneşti şi Unirea Brânceni, echipe departajate de un punct. În seria I, Ajax Botoroaga şi Astra Plosca rămân departajate de 2 puncte şi după runda de duminica trecută. Din acest sezon mai sunt de jucat două etape.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.