Sport

Final de sezon şi pentru arbitrajul teleormănean

Odată cu încheierea campionatului judeţean al Ligii a 4-a, au intrat în vacanţă şi arbitri din campionatul judeţean, componenţi ai CJA Teleorman. Despre sezonul care se va încheia sâmbăta viitoare se poate spune că a fost unul mai bun decât precedentul – în primul rând, prin faptul că numărul arbitrilor divizionari din Teleorman a crescut în ultimul timp. În schimb, cel mai urât incident al sezonului, cel care a avut loc la meciul de juniori A1 Metalul Peretu – Unirea Petrolul Videle, se pare că a avut la bază o greşeală de arbitraj – cel puţin aşa reiese din deciziile comisiilor ale AJF Teleorman, care au stabilit rejucarea meciului respectiv. Mai grav este însă faptul că arbitrul implicat la faza respectivă este chiar unul din cei doi tineri arbitri asistenţi promovaţi în Liga a 3-a, Cosmin Ciocan (din Turnu Măgurele), cel care de la jocul respectiv n-a mai arbitrat în campionatul judeţean.

Despre starea de spirit a arbitrajului teleormănean la acest moment se poate spune că este una bună, cel puţin la nivelul Ligii a 4-a, mai ales că în ultimele sezoane, Comisia judeţeană a Arbitrilor (preşedinte Nicolae Răceală) a pus un accent serios pe promovarea multor arbitri tineri. Totuşi, o analiză cât mai detaliată a acestui segment al fotbalului judeţean o vom face cu un alt prilej.

B.Pană

One Comment

  1. Dan dragomir

    Din pacate pentru Cosmin Ciocan a aplicat regulamentul impotriva echipei din PERETU al carei PRIMAR IONEL OLTEANU ESTE PRIMVICEPRESEDINTELE AJF TR !!!! CUM CREDETI CA ESTE POSIBIL CA IONEL OLTEANU SA RECUNOASCA CA PERETENII AU GRESIT ? NORMAL CA-L SCOATE VINOVAT PE CIOCAN !!! TREZITIVA OAMENI BUNI CA ASAI IN ROMANIA „VINOVAT E SCOS CEL MAI MIC IN FUNCTIE -ADICA CIOCAN CARE A ÎNDRĂZNIT SA APLICE REGULAMENTUL ECHIPEI PE CARE PRIMARIA PERETU O SUSTINE „ADICA D-L PRIMVICEPRESEDINTE AJF TR „”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.