Eveniment

Final de săptămână plin pentru Serviciul de Ambulanță/ Trei persoane au încercat să-și ia viața, alte 28 solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

486 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 5 – 8 februarie, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la un accident rutier produs pe raza localității Lunca, soldat cu două victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 124 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 57, au fost solicitări din partea unor cetățeni care au acuzat dureri abdominale sau de spate.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, 45 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de cefalee, iar alte 20 la accidente vasculare cerebrale (AVC).

Pe de altă parte, la final de săptămână, trei persoane au încercat să-și ia viața, iar echipajele de ambulanță au fost solicitate să intervină și la 28 de intervenții au avut la bază conflicte ori agresiuni fizice.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre doi bărbați, cu vârste de 50 și 69 de ani, din Segarcea Deal și Vârtoape de Sus, și două femei, de 60 și 80 de ani, din Dobrotești și Siliștea Gumești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.