Eveniment

Final de săptămână plin pentru Serviciul de Ambulanță/ Trei persoane au încercat să-și ia viața, alte 17 solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice

542 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 29 ianuarie – luni, 1 februarie, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la trei accidente rutiere petrecute pe raza localităților Roșiori de Vede Trivale Moșteni și Băbăița, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 141 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 54, au fost solicitări din partea unor cetățeni care au acuzat dureri abdominale sau de spate.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, 17 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de accidente vasculare cerebrale (AVC), iar alte 24 pentru dureri toracice.

Pe de altă parte, nu mai puțin de 17 intervenții au avut la bază conflicte ori agresiuni fizice, trei intervenții au fost în cazul unor tentative de suicid, iar alte trei pentru oameni căzuți în stradă.

De asemenea, tot la final de săptămână, echipajele Serviciului de Ambulanță au prelevat 42 de probe de la persoane suspecte de COVID-19, pentru 20 dintre acestea rezultatele fiind pozitive.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre doi bărbați, cu vârste de 50 și 63 de ani, din Alexandria și Ciuperceni, și două femei, de 75 și 83 de ani, din Islaz și Videle.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.