Eveniment

Final de săptămână cu sute de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță

568 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman (SAJ) în intervalul vineri, 22 ianuarie – luni, 25 ianuarie, pentru șase persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la cinci accidente rutiere petrecute pe raza localităților Roșiori de Vede, Bujoru, Alexandria, Drăghinești și Lăceni, soldate cu opt victime. De asemenea, la final de săptămână, personalul Serviciului de Ambulanță a recoltat și 54 de probe de la persoane suspecte de infecție cu SARS-CoV-2, dintre acestea 25 fiind pozitive.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 169 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 63, au fost solicitări din partea unor cetățeni care au acuzat dureri abdominale sau de spate.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, 23 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, iar alte 16 intervenții au fost pentru cazuri psihiatrice.

Pe de altă parte, 10 intervenții au fost pentru probleme respiratorii severe, trei în cazul unor intoxicații, iar o intervenție a echipajelor de salvare a fost în cazul unei tentative de suicid.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a șase persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 54 și 80 de ani, și două femei, de 67 și 85 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.