Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru Serviciul de Ambulanță/ 23 de solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice, patru persoane găsite decedate

542 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 5 martie – luni, 8 martie, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la două accidente rutiere produse pe drumurile din județ, soldate cu trei victime. Conform datelor furnizate, este vorba despre un accident rutier produs pe raza municipiului Alexandria, din care au rezultat două victime, de 67 și 48 de ani, și un accident produse pe raza localității Lița, din care a rezultat o victimă, un copil de 8 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost dus la Spitalul Județean.

De asemenea, potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 125 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 44, au fost solicitări din partea unor cetățeni care au acuzat dureri abdominale sau de spate.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, 33 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de cefalee, iar alte 19 la accidente vasculare cerebrale (AVC).

Pe de altă parte, la final de săptămână, două persoane au încercat să-și ia viața, iar echipajele de ambulanță au fost solicitate să intervină și la 23 de intervenții care au avut la bază conflicte ori agresiuni fizice.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre trei bărbați, cu vârste cuprinse între 51 și 65 de ani, din Nanov, Buzescu și Videle, și o femeie, în vârstă de 81 de ani, din Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.