Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru pompierii militari/ Echipajele ISU Teleorman au gestionat 85 de situații de urgență

85 de intervenții au avut echipajele de pompieri din cadrul ISU Teleorman, la final de săptămână, dintre acestea 69 fiind cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale deosebite, transmit reprezentanții instituției.

De asemenea, în perioada menționată, pompierii militari au intervenit la 11 incendii, dintre care unul izbucnit la acoperișul unei locuințe din municipiul Turnu Măgurele, un incendiu la depozitul de furaje al unei gospodării din comuna Mihăiești și nouă incendii de vegetație uscată și resturi menajere pe raza localităților Zimnicea, Blejești, Viișoara, Drăcești, Turnu Măgurele, Drăgănești Vlașca și Poroschia.

Echipajele de salvare au intervenit și la trei accidente rutiere, pentru acordarea primului ajutor persoanelor rănite și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și la două misiuni de asigurare măsuri P.S.I. la evenimentele sportive ce au avut loc pe raza județului Teleorman.

Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, inspectorii ISU Teleorman au efectuat patru controale de specialitate, aplicând pentru neregulile constatate 17 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 10000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.