Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță/Trei teleormăneni au încercat să-și ia viața, alte 12 apeluri au avut la bază conflicte și agresiuni fizice

480 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 26 octombrie, ora 00.00– 29 octombrie, ora 08.00, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman.

Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șapte accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu șapte victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 67, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 41 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 27 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 12 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 25 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu opt cazuri de intoxicaţii, cu nouă cazuri psihiatrice, precum şi cu trei tentative de suicid.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru bărbați, de 59, 73 și 75 de ani, din  Didești, Băbăița, respectiv din Videle și Zâmbreasca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.