Social

Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță / Patru teleormăneni au încercat să-și ia viața, alte 27 de apeluri au avut la bază conflicte și agresiuni fizice

628 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 2 august, ora 00.00– 5 august, ora 08.00, pentru cinci persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu nouă victime, dintre care una decedată.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 71, au fost pentru dureri abdominale și de spate, în timp ce alte 23 de solicitări au fost pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 35 de cazuri de tuse și probleme resporatorii minore.

Pe de altă parte, 27 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, trei intervenții ale echipajelor de salvare au avut loc în cazul unor oameni căzuți în strdă, în timp ce șase intervenții au avut la bază intoxicații.

De asemenea, în intervalul menționat, 22 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

Echipajele de salvare s-au confruntat, la finalul săptămânii, și cu opt cazuri psihiatrice, precum și cu patru tentative de suicid.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a cinci persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru trei bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 43 și 84 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.