Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță / Echipajele de salvare au intervenit la trei accidente rutiere; opt persoane au fost găsite decedate

435 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 22 februarie, ora 00.00– 25 februarie, ora 08.00, pentru opt persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 585, au fost pentru dureri abdominale și de spate, în timp ce alte 43 de solicitări au fost pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 32 de cazuri de tuse și probleme resporatorii minore.

Pe de altă parte, 13 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, opt intervenții ale echipajelor de salvare au avut loc în cazul unor oameni căzuți în strdă, în timp ce șase intervenții au avut la bază intoxicații.

De asemenea, în intervalul menționat, 19 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a opt persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru șapte bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 45 și 87 de ani.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.