Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță / Echipajele de salvare au intervenit la trei accidente rutiere; nouă persoane au fost găsite decedate

585 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 18 ianuarie, ora 00.00– 21 ianuarie, ora 08.00, pentru nouă persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 75, au fost pentru tuse și probleme respiratorii minore, în timp ce alte 68 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 42 de cazuri de cefale.

Pe de altă parte, cinci solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, trei intervenții ale echipajelor de salvare au avut loc în cazul unor tentative de suicid, patru oameni au fost găsiți căzuți în stradă, în timp ce opt intervenții au avut la bază intoxicații.

De asemenea, în intervalul menționat, 31 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a nouă persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru un bărbat de 68 de ani, din Roșiorii de Vede, un bărbat de 69 de ani, din Olteni, un bărbat de 71 de ani, din Lisa, un bărbat de 80 de ani, din Turnu Măgurele, un bărbat de 87 de ani, din Nicolae Bălcescu, și un bărbat de 80, din Brânceni. Totodată, echiajele de salvare au constatat decesul și în cazul a trei femei, de 66, 80 și 87 de ani, din Crângeni, Frăsinet și Băcălești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.