Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță/Echipajele de salvare au intervenit la șase accidente soldate cu opt victime; alte șase persoane au fost găsite decedate

468 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 9 noimebrie, ora 00.00– 12 noiembrie, ora 08.00, pentru șase persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șase accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu opt victime.
Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 55, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 37 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 38 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.
Pe de altă parte, nouă solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 15 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a patru femei, de 60, 70, 80 și 86 de ani, din Alexandria, Gratia, Nanov și Roșiorii de Vede, precum și în cazul a doi bărbați, de 50 și 76 de ani, din Zimnicea, respectiv din Siliștea de Videle.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.