Eveniment

Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanță / Echipajele de salvare au intervenit la patru accidente rutiere; șapte persoane au fost găsite decedate

493 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 8 februarie, ora 00.00– 11 februarie, ora 08.00, pentru șapte persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu opt victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 77, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 39 de solicitări au fost pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 36 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, cinci solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, o intervenție a echipajelor de salvare a avut loc în cazul unei tentative de suicid, trei oameni au fost găsiți căzuți în stradă, în timp ce șapte intervenții au avut la bază intoxicații.

De asemenea, în intervalul menționat, 20 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a șapte persoane. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru un bărbat 77 de ani, din Conțești, un bărbat de 46 de ani, din Roșiorii de Vede, un bărbat de 58 de ani, din Nicolae Bălcescu, și un bărbat de 80 de ani, din Turnu Măgurele. Totodată, echiajele de salvare au constatat decesul și în cazul unui bărbat de 40 de ani, din Islaz, unri femei de 80 de ani, din Roșiorii de Vede, și în cazul unui bărbat de 78 de ani, din Valea Părului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.