Sport

Final de drum – Sporting Turnu Măgurele a confirmat retragerea din Liga a 3-a

În această vară s-a tot vorbit despre retragerea din campionat a echipei Sporting Turnu Măgurele, care a surprins pe toată lumea, mai ales că în ultima perioadă s-a vorbit mai mult de promovare, decât de o eventuală retragere din competiţie. Numai că, în urmă cu câteva zile, înainte de expirarea termenului-limită de înscriere în noul sezon al Ligii a 3-a, clubul ACS Sporting Turnu Măgurele a transmis o înştiinţare oficială către FRF prin care anunţă retragerea din campionatul Ligii a 3-a.

Ulterior acestei adrese transmisă către Federaţie, clubul ACS “Sporting Turnu” Turnu Măgurele a prezentat un comunicat de presă pentru publicul teleormănean şi pentru cei care urmăresc fenomenul fotbalistic judeţean, prin care justifică într-un fel decizia de retragere din campionat. Iată comunicatul transmis de clubul Sporting Turnu Măgurele.

 

«Comunicat de presă

Clubul Sportiv “Sporting Turnu” Turnu Măgurele anunţă că s-a depus la FRF o adresă oficială că nu va participa la competiţie din Liga 3 pentru anul competiţional 2016/2017, datorită imposibilităţii desfăşurării pregătirii şi antrenamentelor la nivelul optim pentru îndeplinirea obiectivelor propuse de club, datorită lipsei infrastructurii corespunzîtoare.

Clubul Sportiv “Sporting Turnu” Turnu Măgurele va rămâne activ în sectorul juniorilor, pe care doreşte să-l dezvolte în avantajul fotbalului viitor.

Prin prezentul comunicat dorim să mulţumim suporterilor noştri din Turnu Măgurele şi din celelalte zone din Teleorman, instituţiilor şi tuturor celor care ne-au susţinut. Cu respect, prietenie şi cu speranţă că celelalte echipe care reprezintă judeţul Teleorman vor obţine rezultate cât mai bune în viitorul campionat.

Preşedinte, Valter Raffini»

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.