Politic

Filiala din județ a Asociației Comunelor din România are un nou președinte – Simion Nedea îl înlocuiește pe Benone Rababoc

Primarul de la Vitănești, Simion Nedea este noul președinte al Asociației Comunelor din România (A.Co.R.), filiala Teleorman, au decis membrii Adunării generale extraordinare, luni, în cadrul unei întâlniri desfășurate în Aula Facultăţii de Ştiinţe şi Inginerie a Universității Valahia. Simion Nedea ocupa, și înaintea alegerilor, funcția de președinte al Asociației, însă cu statut de interimar.

În aceeași ședință au fost aleși Tiberiu Neamu, primarul de la Viișoara, în funcția de prim-vicepreședinte, și Gabriel Haită, primarul de la Călinești, în funcția de secretar al Asociației. De asemenea, au fost aleși și cei opt vicepreședinți ai ACoR – Filiala Teleorman, dar și membrii Colegiului Director, pentru următorii patru ani de zile.

La conducerea ACoR – Filiala Teleorman a fost, ani de zile, fostul primar de la Talpa, Bebone Rababoc, care a pierdut, însă, alegerile locale din septembrie, astfel că a fost nevoit să renunțe și la funcția de conducere a Asociației.

La nivelul județului, 33 de primari care reprezentau localitățile Tătărăștii de Sus, Trivalea Moșteni, Călinești. Conțești, Vitănești, Țigănești, Ciolănești, Dobrotești, Bujoreni, Saelele, Balaci, Vârtoape, Peretu, Tătărăștii de Jos, Poeni, Ștorobăneasa, Islaz, Plopii Slăvitești, Talpa, Olteni, Gratia, Scurtu-Mare, Troianul, Cosmești, Siliștea-Gumești, Drăgănești-Vlașca, Orbeasca, Mavrodin, Uda Clocociov, Slobozia Mândra, Stejaru, Seaca și Ciuperceni au pus, în 10 martie 2006, bazele Filialei Județene Teleorman a Asociației Comunelor din România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.