Social

“Fii aproape de mine”, campanie pentru sprijinirea pensionarilor și familiilor cu dificultăți materiale din Alexandria

Un proiect de hotărâre privind aprobarea organizării și desfășurării campaniei “Fii aproape de mine”, în Municipiul Alexandria, în anul 2020, se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de miercuri, 29 ianuarie.

Dacă aleșii locali își vor da acordul, campania se va desfășura pe toată perioada anului 2020 și vizează strângerea de fonduri, bunuri materiale, alimente pentru ajutorarea pensionarilor și familiilor cu dificultăți materiale. Prima etapă a campaniei se va desfășura în perioada ianuarie-mai 2020, încheindu-se în ajunul sărbătorilor de Paște, în timp ce a doua etapă se va desfășura în perioada mai-decembrie 2020, urmând să se încheie în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Potrivit proiectului, atât parlamentarii și consilierii locali și județeni, cât și reprezentanții Guvernului, Primăriei Municipiului Alexandria, societăților comerciale și persoanele fizice care dispun de resurse financiare sunt invitate să fie aproape de persoanele, familiile și copiii cu o situație materială precară, pentru a le asigura un trai decent.

„Anul 2020 este anul în care organizațiile pensionarilor: Alianța Județeană a Pensionarilor Teleorman, Asociația Pensionarilor Teleorman – Filiala Alexandria, Centrul socio – cultural „Femina 2006” se vor mobiliza pentru a diminua efectele sărăciei și a excluziunii sociale. Se vor desfășura ample campanii sociale sub genericul „Fii aproape de mine”, care au menirea de a ajuta pensionarii bătrâni și familiile cu dificultăți materiale”, se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre.

One Comment

  1. BUNA ZIUA,O INITIATIVA BUNA A CONSILIULUI LOCAL.DAR DE CE TOCMAI IN ANUL IN CARE SE DESFASOARA ALEGERI LOCALE SI ALEGERI PARLAMENTARE.DIN ANUL 2016 PINA IN ANUL 2020 PENSIONARII SI FAMILIILE CU DIFICULTATI MATERIALE NU AU EXISTAT??? O ZI BUNA TUTUROR

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.