Politic

Fierăscu, posibil candidat la Roşiorii de Vede

Ioan DUMITRESCU

Se spune despre primarii în funcţie şi care intenţionează şi anul viitor să mai candideze o dată că au cele mai mari şanse. Acesta este şi cazul primarului Cristian Duică, primul gospodar al municipiului Roşiorii de Vede. Cu toate acestea, se pare că anul viitor, la alegerile locale, este posibil să candideze pentru primăria municipiului şi Daniel Fierăscu, fost primar, apoi viceprimar în Roşiorii de Vede. Din partea cărei formaţiuni politice va candida Daniel Fierăscu, nu se ştie încă, dar acesta este suficient de bine văzut în municipiu, se bucură de o notorietate destul de mare, şi poate candida chiar şi din postura de independent, fiindcă este foarte cunoscut, iar în ultimul timp este şi o prezenţă tot mai vizibilă, condiţii obligatorii pentru o candidatură eventual de succes. Oricum, până la viitoarele alegeri locale mai este suficient timp de gândire, dar şi de răzgândire.

8 Comments

  1. Ioana Osanzeana

    ti-aduci aminte cine l-a improprietarit pe MARINECI cu teren din parcul central? cine era atunci primar PSD? de unde banii ptr. automobile de lux , vile la munte , trai de nabab , bani ptr. masini de cusut etc, etc, ? aceesi imbuibati .

  2. De fapt intre anii 2002-2003

  3. Sa nu uite domnul Fierescu prin cea ce a trecut in 2012-2013 cand a fost primar la Rosiori si a fost salvat de Amariei?????….!!!!!!

  4. nu-l cunosc pe duica dar fierascu este un borfas

  5. NUTZU Pastarul&MARINECI Combinatorul

    La a trei mii sasesutea cinzecioara, FIERASCU candidat!!!!Varul lui Tudorel NITULESCU a uscat tot ce a atins cu mana, iar mai vrea la suzeta primariei???Ajunge mah, totul are o limita!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.