Social

FICE România a oferit cadouri copiilor aflaţi în plasament

IMG_4625În data de 22 decembrie 2014, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a avut loc o activitate dedicată sărbătorilor de iarnă, activitate care a constat într-un program de colinde şi urări susţinut de copiii de la DGASPC. În pragul sărbătorilor de iarnă, copiii aflaţi în grija statului au primit cadouri de Crăciun de la Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative România, asta după ce au prezentat un spectacol organizat în cinstea Sărbătorii Naşterii Domnului.

La acţiune au participat preşedintele FICE România, profesor Mareş Toma, vicepreşedintele FICE România, profesor universitar Sorin Ivan, Ioana Panagoreţ, decanul Facultăţii Valahia din Alexandria şi membru fondator FICE şi preşedintele FICE filiala Teleorman, Florin Antonescu, membru FICE şi jurnalist, precum şi directorul general interimar al DGASPC Teleorman, Olguţa Şefu.

FICE România, prin reprezentanţii săi, a fost alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, prin acordarea de daruri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă copiilor de la Centrul teritorial de tip familial Roşiorii de Vede, Centrul de Respiro şi urgenţă Alexandria, precum şi copiilor aflaţi în grija asistenţilor maternali din trei comune afectate de inundaţii.

Copiii şi-au întâmpinat oaspeţii cu un program de colinde şi, deşi vizibil emoţionaţi, au reuşit să se stăpânească, oferind un minunat program artistic, de care audienţa a fost încântată.

FICE – România, fondată în 1990 este membru cu drepturi depline al Federaţiei Internaţionale a Comunităţilor Educative. FICE – România are 18 filiale judeţene şi numără peste 7.000 de membri şi simpatizanţi, persoane fizice şi instituţii şi este o organizaţie neguvernamentală, non profit şi practică o neutralitate religioasă. Obiectivul principal al FICE – România este apărarea drepturilor copilului, dezvoltarea profesională a domeniului de educaţie extra – familială. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.