Eveniment

Femeia ucisă, tranșată și aruncată pe câmp, lângă autostrada A1, era născută în Zimnicea

Autoritățile au identificat cine este femeia ucisă, tranșată și aruncată pe câmp lângă autostrada A1, în județul Dâmbovița. Astfel, în urma investigațiilor derulate, anchetatorii au stabilit că este vorba de o femeie în vârstă de 38 de ani, care locuia fără forme legale pe raza sectorului 5 din București, născută în orașul Zimnicea. Aceasta fusese dată dispărută din data de 6 martie 2024, în fișa de dispariție publicată de Poliția Română precizându-se că “frecventează sălile de jocuri”: la data de 06.03.2024, în jurul orelor 15.00, a plecat voluntar de la adresa din București, sector 6, unde locuiește fără forme legale și nu a mai revenit. Persoana frecventează sălile de jocuri”.

Vineri, 5 aprilie, pe raza comunei Uliești, la kilometrul 64 al Autostrăzii A1 București – Pitești, pe un teren agricol situat în apropierea bretelei de ieșire de pe autostradă, pe sensul de mers București – Pitești, au fost descoperite mai multe fragmente de cadavru neidentificat, în stare de putrefacție.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița care efectuează cercetări în dosarul având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de omor și profanare de cadavre, au anunțat în cursul zilei de astăzi că victima a fost identificată: “investigațiile derulate și mijloacele de probă administrate au condus la identificarea victimei B.G.M., persoană de sex feminin în vârstă de 38 de ani, care locuia în fapt pe raza Sectorului 5 din Municipiul București. În cauză se desfășoară, în mod susținut, activități procedurale în vederea identificării autorilor”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.