Eveniment

Femeia care a filmat în timp ce mutila amanta soţului a fost reţinută pentru 29 de zile

Săptămâna trecută, în extravilanul municipiului Roşiorii de Vede o soţie înşelată, într-un exces de furie şi vrând să-şi arate supremaţia asupra soţului său, a decis să-i aplice o corecţie demnă de filmele cu mafioţi presupusei amante a soţului său. Cu un plan bine ticluit, că altfel nu se explică modul în care a operat, a aşteptat-o pe tânără când termina orele, căci trebuie menţionat faptul că fata este elevă la un liceu din Roşiorii de Vede şi nu este nici măcar majoră, are 17 ani, i-a aplicat spray paralizant pe faţă, după care a imobilizat-o şi a băgat-o în maşină. Ulterior, a mers în afara localităţii unde a săvârşit asupra tinerei acte de violenţă şi tortură, atâta timp cât corecţia aplicată nu a constat doar în loviri, ci şi în acte de mutilare, tânăra fiind tunsă şi arsă cu ţigara pe faţă. Tortura a durat în jur de trei ore, timp în care tânăra se ruga de agresoare să o lase în pace că nu are nici o legătură amoroasă cu soţul său, însă rugăminţile tinerei de 17 ani nu au înduplecat-o pe Gina, care, nu numai că îi plica în continuare corecţii fizice, dar şi filma scena pentru a-i arăta soţului de ce este în stare. Ţipetele au fost cele care au salvat-o, un băiat care trecea prin zonă a auzit strigătele de ajutor şi a sunat la 112.

De ce este în stare au văzut şi anchetatorii, care au revenit asupra deciziei pe care au luat-o iniţial, de a o elibera după ce au expirat cele 24 de ore de arest preventiv pentru că nu prezenta pericol public. Astfel, procurorii au mai revizuit probele, altele noi au fost aduse la dosar, iar aceştia au revenit asupra deciziei de a o elibera pe femeie şi au reţinut-o pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiuni de lipsire de libertate, infracţiune pentru care poate primi şi 15 ani de închisoare. (C.P.)

3 Comments

  1. noi in judetul teleorman avem prcurori de rahat rusine sa va fie

  2. la puscarie cu criminala asta pe viata sa nu mai vada soarele in viata ei

  3. Extraordinar! Aia mutileaza un om pe viata, molesteaza un minor, il marcheaza psihic, si handicapatii de procucrori se gandesc daca sa o retina sau nu, si atunci cand o fac o fac pentru acuzatia de lipsire de libertate. Sunteti intregi la minte fratilor??????????? Nebuna aia trebuie legata si bagata la zdup pe viata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.