Sport

FCM Alexandria vrea o “gură de oxigen” şi reabilitarea cu suporterii!

După succesiunea de evenimente din ultimele zile, astăzi, FCM Alexandria joacă vineri pe teren propriu unul din cele mai dificile meciuri ale turului de campionat, cu FC Caracal. Oaspeţii, pretendenţi la promovare în acest sezon, vin la Alexandria pentru o dispută în care sunt cotaţi cu prima şansă, însă alexăndrenii vor să arate că sunt capabili să treacă peste problemele din ultimele zile. De asemenea, şocul produs la FCM, după plecarea antrenorului, dar şi schimbările intervenite la nivelul lotului, pot fi benefice, astfel că un rezultat pozitiv astăzi – care înseamnă şi o remiză – ar fi “gura de oxigen” de la alexăndrenii au nevoie. “Noi jucăm, important este să vedem că cei care vor intra pe teren dau totul pentru echipă, iar eu spun că putem scoate un rezultat pozitiv!”, a spus Florea Voicilă despre partida cu FC Caracal!

Întâlnirea FCM Alexandria – FC Caracal, care se va disputa pe stadionul Municipal de la ora 15.00, este şi o şansă pentru gazde să se reabiliteze în faţa publicului local şi a suporterilor din Galeria «Glas», care şi-au anunţat din nou prezenţa în tribună pentru a susţine echipa.

Programul complet al jocurilor etapei a 7-a în seria a 3-a, Liga a III-a (ora 15.00):

– FC Voluntari – CS Tunari (obs. Bogdan Rădulescu – B);

– CS Ştefăneşti – Viitorul Domneşti (obs. Gabriel Vlădulescu – Roşiori);

– Concordia II Chiajna – CS Afumaţi (obs. Nicolae Georgescu – BZ);

– FCM Alexandria – FC Caracal (obs. Costică Donose – DJ);

– CS Baloteşti – Progresul Cernica (obs. Gheorghe Filipeanu – B);

– ACS Berceni – Inter Clinceni (obs. Bratu Caţaroş – CL);

– CS Vişina Nouă – stă.

 

Ionuţ Voicilă a devenit tătic!

În timp ce la FCM Alexandria nu se află este cea mai liniştită perioadă, un eveniment fericit vine să aducă bucurie în familia Voicilă: Ionuţ Voicilă a devenit tătic, miercuri, 10 octombrie! Soţia lui Ionuţ Voicilă a adus pe lume un băieţel, Gabriel, care se speră să calce pe urmele bunicului său şi să ducă mai departe pasiunea pentru fotbal!

One Comment

  1. Glass Group !

    jucati ba fotbal ! Maine e ultima voastra sansa de a mai avea galerie daca nu jucati nimic din nou ! Avanti Glass !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.