Sport

FCM Alexandria – Unirea Ţigăneşti 4-1 – Victorie muncită, dar şi norocoasă, pentru FCM!

Primul joc oficial în 2015 pentru FCM Alexandria a avut loc pe terenul din Peco (s-a menajat terenul stadionului Municipal, pentru ce?!), împotriva adversarilor de la Unirea Ţigăneşti. Romică Ciobanu, “principalul” alexăndrenilor, miza, împreună cu colegii săi din stafful echipei, ca debutul de sezon să fie unul cât mai reuşit pentru echipă, în condiţiile în care evoluţia din amicale a fost cel puţin oscilantă. Iar această stare de spirit a continuat şi în meciul de sâmbătă, în care prima repriză a arătat un FCM mai crispat, fără prea mult nerv, dar care şi-a revenit după pauză, îndeosebi odată cu intrarea în teren a lui Marius Olteanu şi Florin Radu. Iar repriza secundă s-a dovedit una reuşită pentru alexăndreni, atât ca ritm, cât şi ca idee de joc. Totuşi, rămânem la părerea că actualul FCM Alexandria mai are mult până la a fi echipa care “să defileze” în campionatul judeţean, dacă acest lucru este vizat de conducerea clubului pentru sezonul următor.

De partea cealaltă, adversarii din Ţigăneşti, cu Florea Voicilă pe bancă, sperau să lase o impresie cât mai bună, lucru care le-a reuşit, îndeosebi în prima repriză a jocului, când au avut ceva ocazii (atunci au marcat şi golul de 1-1), însă în repriza a doua, cu excepţia unei bare (Duţu), n-au mai ţinut pasul cu adversarul. Alexăndrenii au controlat mai bine meciul, au avut răbdare şi “le-a ieşit” jocul în final, însă se poate spune că au avut şansă, care până acum le-a cam lipsit.

– FCM Alexandria – Unirea Ţigăneşti 4-1 (Horaţiu Lascu 28, Marius Olteanu 56, Marius Tereuci 60, 79 / Teodor Duţu 45); pentru FCM au jucat: F. Olteanu, I. Dragu, A. Preda, B. Sitaru, A. Olteanu, R. Slobozeanu, T. Mircea, C. Căpăţână, M. Marin, M. Tereuci, H. Lascu; au mai intrat F. Radu, M. Olteanu, C. Pârva, C. Dinu.

Oaspeţii au acuzat arbitrajul

Repriza secundă a fost una destul de tensionată, în care banca oaspeţilor a avut de reproşat câteva decizii ale “centralului” Ochea, care a validat câteva semnalizări ale colegului său de brigadă, A. Vişan (Roşiori), care au iritat echipa din Ţigăneşti. Cea mai importantă fază pe care oaspeţii au acuzat-o a fost cea de la golul 3 al FCM-ului, acolo când s-a rupt şi echilibrul jocului. Totuşi, oaspeţii păreau să fi “terminat benzina” deja, iar victoria în final a fost concludentă pentru FCM.

B.Pană

2 Comments

 1. jucator tiganesti

  D-ule primar pisica scapane de circul la alde voicila,când ala bătrân când ala tanaru din teren.
  Toti baietii numai suporta nebunii astia.
  Ne am saturat mai lipsea sa vina si pacanele,si era tacamul complet.9

 2. Pana esti penibil, victorie norocoasa,norocosii sunt cei de la tiganesti cu acea executie frumoasa dar norocoasa,norocosi sunt cei de la tiganesti ca au scăpat
  cu 4 goluri ,încasate de la niste copii.
  Pana trezestete 4-1 pt niste copii care nu au jucat
  pana acum la liga4.
  In rest numai de bine,circ total fam voicila.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.