Sport

FCM Alexandria termină sezonul în genunchi!

fcmS-a încheiat turul de campionat pentru FCM Alexandria şi se poate spune că întreg sezonul este compromis, deoarece echipa se află la 8 puncte distanţă de primul loc, ocupat de Sporting Turnu Măgurele. Practic, pentru a rata titlul judeţean, turnenii lui Vali Bădoi trebuie să se împiedice singuri, de vreo trei ori, inclusiv în jocul cu FCM, însă n-ar fi exclus ca alexăndrenii să se mai încurce şi în retur.

Ultima etapă a turului a fost cea care a “umplut paharul amarului” pentru FCM Alexandria. Pe terenul unei echipe modeste în acest sezon, Viaţă Nouă Olteni, alexăndrenii au controlat mai mult disputa, însă n-au marcat decât o dată, prin Cristi Pârjolea, spre finalul primei reprize. În partea a doua, alexăndrenii au controlat m ai mult jocul, însă n-au reuşit să mai înscrie, iar uneori fotbalul este cel care te taxează: la ultima fază a jocului, după un corner al gazdelor, fundaşul Victor Bădănoiu a marcat cu capul pentru VN Olteni, care rămâne neînvinsă pe teren propriu în faţa FCM-ului. Iar remiza aceasta, coroborată cu victoria turnenilor la Plosca (deşi gazdele au îngustat terenul cu vreo 8 metri din lăţime!), rezolvă definitiv lupta pentru titlul judeţean. Iar FCM Alexandria se poate spune că termină sezonul în genunchi!

– Viaţă Nouă Olteni – FCM Alexandria 1-1 (V. Bădănoiu 90+2 / Cristi Pârjolea 42); pentru FCM Alexandria au jucat: A. Ilie, A. Matache, M. Radu. A. Tudor, D. Bădănoiu, L. Brânceanu (M. Olteanu), R. Slobozeanu, M. Marin (, F. Radu, D. Ene (Tereuci), C. Pârjolea (Necşescu).

P.S. În privinţa programului următor, în aceste zile, jucătorii de la FCM Alexandria urmează să fie contactaţi de conducerea clubului, dacă se va continua pregătirea în această perioadă, sau antrenamentele vor fi întrerupte până în luna ianuarie 2015.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.