Sport

FCM Alexandria se reuneşte pe 19 ianuarie – “Vrem să promovăm şapte-opt jucători tineri!”

Vacanţa din această iarnă pentru FCM Alexandria este una destul de agitată, încă din momentul intrării în pauză competiţională. Renunţarea la cei opt jucători la finalul turului, plus o anume tensiune acumulată în rândul jucătorilor, provocată de refuzul câtorva jucători de a prelungi înţelegerea cu clubul, au arătat încordarea existentă la FCM Alexandria, înaintea reluării pregătirilor.

Venit pentru câteva ore în Alexandria zilele trecute, antrenorul Romulus Ciobanu a făcut câteva precizări, legate de calendarul perioadei următoare. “Vom relua antrenamentele pe 19 ianuarie, chiar dacă iniţial am anunţat că vom relua antrenamentele pe 26, am considerat că mai bine ne întâlnim şi ne pregătim, mai ales că este o perioadă care poate fi valorificată şi prin jocuri de verificare. În mod sigur vom participa la un turneu de pregătire în luna februarie, în Bucureşti, de aceea am vrut să fim cât de cât puşi la punct cu pregătirea fizică”, a spus Romulus Ciobanu, tehnicianul alexăndrenilor.

Referitor la lotul de jucători, antrenorul în vârstă de 38 de ani s-a arătat încrezător că acesta va fi complet până la startul returului, însă a reiterat interesul pentru promovarea tinerilor localnici. “Vom completa echipa cu mai mulţi jucători pe care-io vom promova de la nivel de juniori. Sunt în vederile noastre jucători tineri, născuţi 97-98, care sunt din Alexandria, fie plecaţi la alte echipe, pe care sper să-i putem promova către lotul FCM-ului. Vrem să promovăm şapte-opt jucători, care să ne ajute pentru sezonul următor”, a spus antrenorul Ciobanu.

Referitor la nemulţumirile unora dintre jucători, care au anunţat inclusiv faptul că refuză prelungirea contractelor cu clubul, antrenorul Romică Ciobanu s-a arătat deranjat de faptul că “unii jucători localnici, pe care eu îi aveam în vederile mele pentru următoarele sezoane, n-au vrut să semneze angajamente pe o perioadă mai lungă, deci n-au vrut să-şi asume o colaborare pe termen lung cu echipa, însă sunt încrezător că vor reveni la sentimente mai bune”, evitând însă să puncteze cine sunt jucătorii respectivi. Cu toate acestea, se pare că au refuzat prelungirea contractului cu FCM Alexandria jucătorii Alexandru Marin, Andrei Zamfir şi Leonard Brânceanu.

La finalul turului Ligii a 4-a, FCM Alexandria se află pe locul 2 în clasament, la 8 puncte în spatele liderului Sporting Turnu Măgurele.

B.Pană

One Comment

  1. Tare!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.