Sport

FCM Alexandria s-a reunit luni la stadion – Doar sportivii localnici au reluat pregătirile

Pe o vreme specifică lunii în care ne aflăm, luni, la stadionul Municipal din Alexandria au început pregătirile sportivii de la FCM Alexandria. Sub comanda antrenorului Marian Botea, ieri s-au pregătit doar 12 jucători, toţi localnici, care au răspuns prezent la primul antrenament din acest an. “Deocamdată, începem cu sportivii din localitate, sperăm să intrăm repede în ritmul normal, mai ales că i-am văzut că nu au venit cu kilograme în plus!”, a spus antrenorul Marian Botea.

Într-adevăr, la prima vedere, nici unul din sportivii prezenţi la stadion nu a lăsat impresia că ar avea probleme cu greutate, lucru care simplifică misiunea antrenorului pentr a-i readuce la forma optimă pentru competiţie.

Primul antrenament, desfăşurat luni, pe o ninsoare plăcută, a constat în mişcări de stretching, în incinta stadionului, care au fost urmate de o alergare de anduranţă în Pădurea Vedea, acolo unde se pare că se va desfăşura prima parte a pregătirilor echipei din Alexandria. Despre calendarul de pregătire pentru această iarnă, dar şi eventuale noutăţi de lot, conducătorul clubului alexăndrean, Florea Voicilă, a ţinut să spună următoarele: “Peste câteva zile vor veni la pregătire şi ceilalţi jucători din lot, iar de luni, 4 februarie, sperăm să intrăm în programul normal de antrenamente. Ce să spun, la acest moment este prematur să spunem care va fi programul de pregătire, însă rămâne de văzut care va fi situaţia şi în privinţa antrenorului, noi colaborăm la acest moment cu Marian Botea, însă am avut unele discuţii pentru aducerea unui antrenor cu licenţa corespunzătoare Ligii a 3-a. Cred că aceste lucruri se vor clarifica în perioada următoare, până atunci se va face şi asocierea Consiliului local cu echipa şi vom vedea pe ce buget ne bazăm în noul sezon. Oricum, noi vom relua campionatul pe 15 martie, deci avem timp suficient pentru a pregăti returul!”

După cum se ştie, miercuri, 30 ianuarie a.c., are loc şedinţa Consiliului local Alexandria, în care, pe ordinea de zi este inclusă şi asocierea cu echipa FCM Alexandria, pentru susţinerea activităţii acesteia la nivel divizionar.

 

Cei 12 jucători prezenţi la reunirea lotului echipei FCM Alexandria au fost: Levent Celic, Ion Mirancea, Daniel Lucan, Marius Urucu, Dan Voicilă, Ionuţ Voicilă, Cristian Pârjolea, Alin Pencea, Dan Bădănoiu, Dan Zamfir, Alexandru Olteanu, Marius Mitran.

Au absentat, din diverse motive – “învoiţi” de antrenor – Ionuţ Ţânţăreanu, Mihai Marin, Ovidiu Nicolae, Alin Crăciun, care se vor alătura lotului în zilele următoare.

Conform programului anunţat de FRF, prima etapă a returului la Liga a 3-a se va juca pe 8 martie, însă FCM Alexandria stă în prima etapă. După primele 12 etape ale campionatului, FCM Alexandria ocupă locul 11 în seria a 3-a.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.