Sport

FCM Alexandria s-a reunit cu gândul la Liga a 4-a! – “Noi suntem din Alexandria şi trebuie să vizăm performanţa!”

fcmLuni, 15 iulie 2013, lotul jucătorilor localnici de la FCM Alexandria s-a reîntâlnit pentru prima dată în această vară. La apelul antrenorului Nicu Lixandru au răspuns prezent 10 jucători localnici, din cei care au evoluat în sezonul trecut la Liga a 3-a, plus câţiva din juniorii care au evoluat în sezonul trecut la nivel judeţean. Prezenţi la reunirea lotului, câţiva din membrii Consiliului Director al clubului – Emanoil Stoica, Gheorghe Pisică, Bogdan Ciobanu – au discutat cu stafful tehnic al echipei, dar şi cu jucătorii, despre priorităţile pentru următoarea perioadă.

“Miercuri vom juca în Cupa României, la Roşiorii de Vede, este un joc mai degrabă de acomodare. Însă, vreau să vă anunţ că în următorul sezon vom juca în Liga a 4-a, vom căuta să formăm un nucleu din jucătorii localnici şi sperăm să avem rezultate în această formulă”, a spus preşedintele clubului FCM, Emanoil Stoica. Acesta a ţinut să transmită jucătorilor faptul că, deocamdată, nu vor apărea modificări în privinţa componenţei tehnice a echipei – antrenor principal Nicu Lixandru, antrenor secund Marian Botea, manager sportiv Florea Voicilă, delegat Florea Popescu – dar că va fi nevoie de completarea lotului, pentru a se putea face faţă în Liga a 4-a.

În timpul discuţiilor, a luat cuvântul şi fostul fotbalist Florea Voicilă, care a ţinut să-i mobilizeze pe jucători şi le-a spus, de o manieră foarte convingătoare că “noi suntem de la Alexandria, deci trebuie să arătăm ca o echipă bine organizată, pregătită şi care poate face performanţă. Nu mă interesează că jucăm cu echipe din Roşiori, Videle sau Olteni, eu ştiu că Alexandria trebuie să câştige şi, chiar dacă suntem subţiri la acest moment, eu vă spun că trebuie să ne batem şi să câştigăm seria!”

După discuţiile care au prefaţat startul pregătirilor, antrenorul Nicu Lixandru a condus o primă şedinţă de pregătire, în care s-au făcut alergări uşoare, de acomodare la efort, iar ieri dimineaţă s-a făcut al doilea antrenament al săptămânii. La antrenamentul inaugural al FCM-ului Alexandria au participat: L. Celic, A. Crăciun, A. Olteanu, I. Voicilă, D. Voicilă, M. Urucu, D. Lucan, C. Pârjolea, I. Ţânţăreanu, A. Zamfir, O. Nicolae, plus cinci jucători veniţi de la grupele de juniori ale clubului.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.