Sport

FCM Alexandria reia pregătirile la sfârşitul lunii ianuarie 2013 – Viitorul Domneşti s-a retras din campionat!

De 10 zile s-a încheiat turul campionatului Ligii a 3-a, însă veştile dinspre competitoarele acestui eşalon sunt destul de numeroase. Cea mai importantă ştire care vine dinspre seria a 3-a este legată de soarta echipei Viitorul Domneşti, ocupanta locului 7 la finalul turului, echipă care este aproape desfiinţată. Conform unor surse din judeţul Ilfov, zilele trecute conducerea clubului din Domneşti a anunţat oficial către FRF că se retrage din campionat, din motive financiare. Acest lucru ar reduce la 12 echipe numărul de participante în seria din care face FCM Alexandria, implicit ar reduce costurile participării în retur. Această retragere din campionat este pozitivă pentru echipa din Alexandria, care şi-ar recupera astfel punctele pierdute pe teren propriu cu Domneştiul (0-1), şi ar mai câştiga la adevăr, mai ales că nici una din echipele “de jos” nu ar fi jucat în deplasare la Domneşti în retur!

În privinţa echipei din Alexandria, jucătorii sunt în vacanţă la acest moment; iar antrenorul Marian Botea speră ca, după această pauză, surplusul de kilograme să nu fie foarte mare. “Ne vom reuni pe 25 ianuarie, iar efectiv vom începe pregătirile din 28 ianuarie. Vom vedea atunci cum stăm, cert este că le-am spus jucătorilor să nu vină cu kilograme multe în plus!”, a declarat Marian Botea. Acesta a confirmat faptul că lotul alexăndrean are nevoie de unele completări, “în special pe posturile de fundaş lateral şi mijlocaş central, în special mijlocaş defensiv”. Antrenorul Marian Botea, cel care a lucrat la FCM Alexandria ca antrenor secund atât cu Romulus Ciobanu, cât şi cu Alexandru Gheorghe, este conştient că pentru retur este nevoie de un tehnician calificat cu licenţa corespunzătoare acestui eşalon competiţional. “Ştiu că este nevoie de un antrenor care să aibă licenţa corespunătoare pentru Liga a 3-a, în ce mă priveşte voi respecta dorinţa conducerii clubului!”, a spus referitor la acest subiect Botea, care aproape sigur va continua munca începută cu lotul de la FCM Alexandria.

Deocamdată, nici unul din jucătorii echipei FCM nu şi-a manifestat intenţia să plece de la  Alexandria, însă, în cazul perfectării unor transferuri, este posibilă despărţirea de câţiva jucători din lot. (B. Pană)

One Comment

  1. Daca nimeni nu pleaca de la FCM, inseamna ca ori jucatorii sunt scule, ori chiar nu vrea clubul sa le dea drumul. Dar ar fi nevoie de ceva curatenie prin echipa, de la fundasi, pana la atacanti. Nu mai vorbim de antrenor si de disciplina, pentru ca, e clar, Danut Voicila face legea in vestiar, doar un antrenor care sa puna piciorul in prag poate aduce lucrurile pe fagas normal

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.