Sport

FCM Alexandria a ratat şansa de a rămâne pe podiumul seriei. “Tot noi trebuie să schimbăm impresia lăsată la Podari!”

Înfrângerea echipei FCM Alexandria în deplasarea de la Podari, din runda a 5-a, a fost una destul de greu de digerat de jucătorii alexăndreni. Pe lângă amărăciunea eşecului în sine, dar şi din cauza primirii a trei goluri într-un joc – în condiţiile în care în precedentele trei jocuri nu primiseră gol – alexăndrenii au ratat şansa de a rămâne pe podiumul seriei a 3-a, Liga a 3-a. Ce este mai supărător este jocul prestat de FCM Alexandria,. îndeosebi în prima repriză, acest lucru fiind taxat de antrenorul Romulus Ciobanu. “În prima repriză am jucat slab, n-am avut posesie, n-am avut ocazii, nu am pus presiune pe adversar, m-a deranjat inclusiv atitudinea jucătorilor. În repriza a doua am încercat să schimbăm puţin, am marcat relativ repede, însă greşelile personale ne-au făcut să primim un nou gol şi asta ne-a turnat plumb în picioare!”, a sintetizat antrenorul alexăndrenilor prestaţia modestă de sâmbătă.

Cu toate acestea, pentru jocul următor, contra echipei ACSO Filiaşi, antrenorul Ciobanu s-a arătat încrezător că echipa va avea o altă imagine, că va presta un joc mult mai convingător. “În această săptămână sperăm să ne refacem în primul rând din punct de vedere al moralului, sperăm să recuperăm şi măcar un jucător dintre absenţi, însă vom vedea cum va fi. Cert este că, după acest joc slab, la Podari, jucătorii, noi toţi, trebuie să schimbăm impresia şi readucem echipa acolo unde ne-am propus, şi ca joc, şi ca rezultate!”, a mai spus antrenorul Romulus Ciobanu.

Fără a face alte comentarii acum, vizavi de evoluţia jucătorilor FCM-ului în ultimul joc, să spunem că se resimte absenţa celor doi titulari din perioada precedentă, ambii accidentaţi. Alexandru Ştefănescu, accidentat la genunchi în jocul cu Steaua 2 Bucureşti, va fi operat în aceste zile, astfel că va rata întreg sezonul de toamnă, perioada de refacere fiind destul de lungă. În privinţa mijlocaşului Alex Cincă, schimbat în minutul 15 al jocului cu CSU 2 Craiovca, din cauza unei întinderi, a revenit la antrenamente, însă nu se ştie deocamdată dacă se va putea miza pe el în meciul cu echipa din Filiaşi.

Să mai punctăm faptul că, din cauza programului echipei ACSO Filiaşi, implicată în turul 4 al Cupei României (va juca joi, 6 octombrie, cu CSM Râmnicu Vâlcea), FRF a decis amânarea jocului de la programul normal; astfel că meciul FCM Alexandria – ACSO Filiaşi, din etapa a 6-a a seriei a 3-a, Liga a 3-a, este programat pentru duminică, 9 octombrie, ora 13.00, pe stadionul Municipal din Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.