Sport

FCM Alexandria porneşte la un nou drum – “Vrem să formăm o echipă competitivă, pentru primul loc!”

Începe un nou sezon fotbalistic la nivel judeţean, iar FCM Alexandria priveşte cu încredere spre campionatul următor al Ligii a 4-a. Reorganizarea şi reconstrucţia care s-a început în această vară se pare că trebuie să treacă prin campionatul judeţean, care, trebuie spus, nu va fi deloc uşor. Antrenorul Mircea Cristescu, cel care şi-a propus o prestaţie cât mai bună a echipei, speră ca odată cu trecerea etapelor, echipa să câştige în omogenitate, iar tinereţea lotului să fie atuul unui grup care poate readuce fotbalul alexăndrean la nivel divizionar. Deşi principalul obiectiv al FCM-ului în acest sezon este formarea unei echipe competitive, conducerea clubului nu a neglijat partea competiţională a întrecerii, iar obiectivul propus pentru acest sezon de Liga a 4-a este unul care îmbină cele două caracteristici. Preşedintele FCM Alexandria, Emanoil Stoica, a precizat care va fi obiectivul echipei în acest nou sezon: “Sperăm să formăm o echipă competitivă, dar trebuie să ţinem cont şi de poziţia în clasament, vrem să fim cât mai sus, în zona locurilor fruntaşe. Vom vedea cum va fi, însă, vreau să punctez faptul că în Liga a 4-a nu va fi deloc simplu!”

Lotul echipei FCM Alexandria pentru sezonul 2013-2014 este următorul: Levent Celic, Alin Crăciun – portari; Ionel Lătea, Daniel Lucan, Alexandru Tudor, Marius Olteanu, Alexandru Olteanu, Marius David, Sorin Răducu, Alin Pencea, Marius Mitran, Florin Radu, Cătălin Bădăuţă, Cristian Pârjolea, Dan Zamfir, Leonard Brânceanu, Cosmin Moraru, Cătălin Dinu, Alexandru Tereuci – jucători de câmp; antrenor principal Mircea Cristescu, secund Sorin Albeanu, organizator de competiţii Adrian Chiriţă.

B. Pană

2 Comments

  1. Pentru a promova , trebuie indepartat , numai trebuie lasat langa echipa, florea voicila, este singurul vinovat pentru situatia in care se afla echipa. Ca fost jucator , jos palaria, lasa-ne, ocupate de problemele pentru care ai fost ales , dle consilier F Voicila, va multumim .

  2. Suna bine,dadator de sperante lipsesc nume care ne bucura,asa ca asteptam cu nerabdare sa vedem daca se intampla ceva! E normal sa spui ca vrem dar sa vedem daca si putem!?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.