Sport

FCM Alexandria nu ia în calcul decât victoria

După startul bun de sezon, dar mai ales fiindcă a părăsit Cupa României, după ce a pierdut cu Sportul Studenţesc, FCM Alexandria revine în faţa propriilor suporteri pentru primul joc din campionat. Antrenorul Alexandru Gheorghe are unele probleme de lot înaintea întâlnirii cu CS Vişina Nouă (vineri, ora 17.00), însă speră să depăşească momentul mai dificil şi să găsească soluţia pentru o victorie. În faţa echipei din Olt, alexăndrenii sunt cotaţi cu prima şansă, mai ales că oaspeţii vin după o înfrângere pe teren propriu, iar în momentul de faţă nu traversează o formă foarte bună. În ultimele zile, echipa medicală de la FCM a făcut eforturi pentru recuperarea lui Florin Radu, incert până ieri, Dan Voicilă a acuzat şi el unele dureri (de aceea nu a intrat nici în jocul de Cupă), iar Floricel este nerefăcut, situaţie în care se află şi mijlocaşul Mitran (care încă nu a debutat în joc oficial). Totuşi, la Alexandria este optimism pentru meciul cu Vişina Nouă. “Sigur va fi un joc dificil, se acumulează şi oboseala, însă sper să avem forţa să trecem de acest adversar şi să luăm punctele”, a spus Săndel Gheorghe, completat de preşedintele Florea Voicilă: “Am ieşit din Cupă, acum rămâne campionatul, acolo se dau puncte şi pe noi asta ne interesează, sper să legăm victoria de la Clinceni cu un succes şi pe teren propriu, să aducem mulţumire publicului, care sper să vină din nou în număr mare la stadion”. Să mai spunem că şi la acest prim joc de campionat, alexăndrenii speră să aibă alături galeria, care şi-a făcut prezenţa şi marţi, la jocul cu Sportul studenţesc, iar la final să poată sărbători primul succes în acest sezon pe Municipal.

Programul complet al jocurilor etapei a 3-a, în seria a 3-a, este următorul (toate jocurile încep la ora 17.00):

– FC Voluntari (IF) – ACS Berceni (IF) (obs. Marian Bucurescu – Bucureşti);

– Concordia II Chiajna (IF) – Inter Clinceni (IF) (obs. Marian Petreanu – Bucureşti);

– FCM Alexandria (TR) – CS Vişina Nouă (OT) (Nicolae Alexandru – Bucureşti);

– CS Baloteşti (IF) – CS Tunari (IF) (Iulius Nemţeanu – Bucureşti);

– Progresul Cernica (IF) – Viitorul Domneşti (IF) (obs. Viorel Leşeanu – Giurgiu);

– FC Caracal (OT) – CS Afumaţi (IF) (obs. Valer Răducă – Bucureşti);

– CS Ştefăneşti (IF) – stă.

B. Pană

4 Comments

  1. Nea Voicila…adune-ne si noua un antrenor in firea lui!Pe ca…ul cu capul chel l-au scos cu suturi in koor de pe stadionul din Rosiori, Gabie si Lacoviste!!!Cretinoidul excrocheaza familii amarate, luandu-le banii si mintind cu nesimtirea ce il caracterizeaza ca aranjeaza el la judet si federatie sa-i faca pe aia vedete!Sandel este o mizerie umana!

  2. Fcm joaca bine, cand nu are adversar care sa-i puna probleme, in rest criza de idei, s-a vazut vineri, cu visina, o echipa slaba, de batut, care a scos un punct dar si putea castiga

  3. ALEEE ALEEE
    FCM ALEE ALEEE
    AAAALEEEE ALEEEE
    PENTRU TINE FAC ORICE !!!

  4. Pacat de lotul FCM-ului, avem unul dintre cei mai incapabili antrenori!Un escroc marunt ce jupoaie parintii juniorilor de bani, linge gartare mocca (Boangher Sandel cel jegos si cretin!!!).Omul este semi analfabet, la Rosiori, Gabie l-a evacuat cu shuturi in koor din stadion, unde bagabondul-boschetar are interdictie sa mai calce!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.