Sport

FCM Alexandria n-are altă variantă decât victoria!

După cinci înfrângeri consecutive, perioadă în care s-au adunat cele mai multe probleme la nivelul lotului de jucători (câteva suspendări, câţiva jucători accidentaţi, unii care au părăsit echipa), FCM Alexandria revine azi pe teren propriu, pentru jocul cu CS Baloteşti. Antrenorul Marian Botea, care este de două săptămâni “principal”, are pentru prima dată un lot aproape de cel standard pentru joc; astfel, chiar dacă Ionel Lătea este suspendat pentru  cartonaşe galbene (obligatoriu va sta), vor reveni doi dintre suspendaţi, Dan Voicilă (după trei etape) şi Liviu Floricel (după o etapă). De asemenea, Florin Radu revine în echipă după patru săptămâni, şi pare complet refăcut, la fel şi Ionuţ Voicilă, astfel că antrenorul alexăndrenilor este destul de liniştit în privinţa echipei. Pe cine va alege să intre în teren şi, mai ales, ce tactică de joc se va adopta, rămâne de văzut. Cert este faptul că FCM Alexandria trebuie să câştige jocul cu Baloteşti. Într-o şedinţă din vestiar, desfăşurată ieri, antrenorul Botea le-a transmis jucătorilor multă concentrare pe faza defensivă, “nu faceţi faulturi de cartonaş!”, iar acest lucru a fost completat de preşedintele Florea Voicilă: “nu răspundeţi provocărilor, evitaţi să intraţi în discuţii cu arbitrii, nu vă lăsaţi provocaţi!”. S-a vorbit deschis, în cadrul şedinţei, despre greşelile făcute în ultimele meciuri, s-au spus foarte clar care sunt atribuţiile fiecărui jucător, în zona sa, rămâne de văut dacă aceştia vor respecta această tactică. Mai mult, preşedintele Voicilă a concuzionat: “Să câştigăm noi meciul ăsta, pe urmă vom vedea ce va fi”, aluzie la faptul că, peste o săptămână, FCM Alexandria joacă tot pe teren propriu cu ACS Berceni.

 

Iulian Grosu a plecat!

Adus cu surle şi trâmbiţe, jucătorul originar din Videle Iulian Grosu se pare că a plecat de la FCM Alexandria. El n-a fost la pregătire cu echipa deloc, nici acum o săptămână, la Cernica, n-a făcut deplasarea cu colegii săi. Astfel că, la începutul săptămânii, fostul fundaş de la Petrolul şi Alro Slatina, şi-a încetat colaborarea cu FCM Alexandria. O singură întrebare se pune acum: Grosu a plecat la fel cum a venit, dar pe el îl trage cineva la răspundere? N-a rupt gura târgului, n-a impresionat, iar acum pleacă aşa, pur şi simplu?

 

Programul complet al etapei a 9-a în seria a 3-a, Liga a III-a este următorul (toate jocurile se dispută vineri, 26 octombrie, ora 15.00):

ACS Berceni – CS Vişina Nouă (obs. Constantin Stroe – Bucureşti);

Inter Clinceni – CS Tunari (obs. Stan Prodan – Alexandria);

– FC Voluntari – CS Afumaţi (obs. Vasile Aelenei – Bucureşti);

CS Ştefăneşti – FC Caracal (obs. Marian Bucurescu – Bucureşti);

– Concordia II Chiajna – Progresul Cernica (obs. Emil Tudor – Târgovişte);

FCM Alexandria – CS Baloteşti (obs. Marian Popescu – Bucureşti);

– Viitorul Domneşti – stă.

(B.Pană)

One Comment

  1. Glass Group !

    GLASS NU VA FI PREZENT !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.