Sport

FCM Alexandria învinsă de CS Mioveni 2 într-un meci amical

Echipa de fotbal FCM Alexandria a susținut recent o partidă amicală în deplasare, cu CS Mioveni 2. Teleormănenii, conduși de pe margine de antrenorul Romică Ciobanu, au pierdut acest joc cu scorul de 2-1. Unicul gol al nostru a fost realizat de Liviu Floricel, venit de la Sporting Roșiori, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Iată garnitura folosită de alexăndrineni în acest test:

Tănase – Sârbu, Ciocoteală (adus de la Universitatea II Craiova), Floricel, Paraschivoiu – Gheorghe, Mitran (de la Unirea Brânceni), Popescu, Desculțu (de la Unirea Brânceni) – Jenaru și Brânceanu. Au mai jucat, pe parcursul meciului, Olteanu, Barbălată, Florin Radu, Dragu și David.

În acest week-end, dacă se va găsi un teren sintetic liber la Pitești sau Slatina, FCM Alexandria va susține încă un meci amical, în compania celor de la Voința Saelele.

Astăzi, în devans cu o zi față de programarea inițială, Sporting Roșiori joacă în deplasare, tot pe teren sintetic, cu doljenii de la CS Podari, deoarece gazonul Stadionului Robema este înghețat și periclitează integritatea corporală a jucătorilor.

Un alt meci amical anunțat în județ, la acest sfârșit de săptămână, este cel dintre vecinele Rapid Buzescu și Astra Plosca, iar Ajax Botoroaga se deplasează în comuna Berceni, din județul Ilfov, unde urmează să susțină o partidă amicală, cu o echipă bucureșteană. (Cristi Frisk)

2 Comments

  1. Salam Regheton

    Alexandria arecea mai slaba echipa din TR, undeva locuri 7-8 liga a patra!!!!Flocinel et comp. sunt niste terminati, final de cariera, cu gloabe nu faci treaba!!

  2. Flocinel este o jartie tradatoare…Dupa ce rosiorenii i-au platit operatia la genunchi, l-au umflat de bani, mai mult de 25,000 ron pe ani, a fugit la Alexandria!!!!!Sa faci hemoroizi golanule!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.