Sport

FCM Alexandria începe pregătirile de luni. “Sperăm să avem aproape tot lotul la dispoziţie”

După o vacanmţă destul de scurtă – doar trei săptămâni au stat în vacanţă jucătorii de la FCM Alexandria, lotul alexăndrean reia de luni, 18 iulie, pregătirile pentru noul sezon. Antrenorul principal al echipei alexăndrene, Romulus Ciobanu, care şi-a prelungit înţelegerea cu echipa, a szabiliz ca reunirea lotului să aibă loc la stadionul Municipal luni, de la ora 17.00, când toţi jucătorii vor veni la o discuţie preliminară, înaintea pregătirilor. Pentru această primă etapă a antrenamentelor, din spusele antrenorului Ciobanu, se speră să fie completat lotul de jucători, mai ales că în ultimele zile s-au intensificat discuţiile cu eventuali sportivi care vor semna cu FCM Alexandria.

“Aşa cum am stabilit înainte de intrarea în vacanţă, reluăm pregătirile pe 18 iulie. Eu îmi doresc să avem la dispoziţie toţi jucătorii pe care îi vom avea în lot în campionat, rămâne de văzut dacă va fi posibil acest lucru. Sunt discuţii cu mai mulţi jucători, pe care intenţionăm să-i aducem la echipă, până la data reunirii lotului se va definitiva situaţia acestora”, a spus antrenorul Romulus Ciobanu, care a ţinut să evite nominalizarea jucătorilor aflaţi în discuţii cu FCM Alexandria.

Care va fi derularea activităţii la FCM Alexandria în perioada următoare, cum va fi gestionată situaţia lotului de jucători / transferurilor şi care va fi programul jocurilor  de verificare pentru alexăndreni, vom afla în zilele următoare.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.