Sport

FCM Alexandria în criză de identitate – Alexandru Gheorghe a fost demis!

Succesiunea evenimentelor la FCM Alexandria continuă cu repeziciune, iar această săptămână a început foarte agitat. Luni după-amiază era stabilită şedinţa de analiză a jocului de la Afumaţi – acel 0-8 care a dat naştere la criticile numeroşilor microbişti din Alexandria, la care trebuiau să participe conducerea clubului, antrenorii şi jucătorii. Absent la şedinţă a fost “principalul” Alexandru Gheorghe, care n-a ajuns nici la antrenamentul care a urmat, iar concluzia a fost una singură, că tehnicianul din Roşiorii de Vede şi-a încheiat colaborarea cu FCM. Ieri dimineaţă, preşedintele clubului, Florea Voicilă, a ţinut să precizeze următoarele: “De astăzi, 9 octombrie, Alexandru Gheorghe nu mai este antrenorul nostru, clubul FCM Alexandria l-a demis pe antrenor, care n-a fost prezent la antrenament nici sâmbătă, nici luni, nici azi dimineaţă!” Aşadar, semnalele venite din toate părţile, cu privire la înlăturarea antrenorului Alexandru Gheorghe, precum şi agravarea situaţiei prin absenţa de la analiza jocului, au dus la întreruperea colaborării cu acesta.

În ce priveşte situaţia echipei FCM Alexandria – aflată momentan pe ultimul loc în clasamentul seriei a 3-a!, Florea Voicilă a ţinut să spună că o decizie definitivă se va lua în zilele următoare. Fără să lase de înţeles care ar putea fi continuarea evenimentelor – nu s-a vorbit decât de o eventuală aducere a unui antrenor, dar acest lucru ar fi de preferat din pauza de iarnă, Florea Voicilă a precizat că sigur se va şti deznodământul acestei situaţii până la jocul de vineri, cu FC Caracal.

Până atunci, antrenamentele echipei FCM sunt conduse de “secundul” Marian Botea, cel care lucrează alături de Dan Voicilă la pregptirea următorului joc din campionat.

B. Pană

3 Comments

  1. 8-0 GHEORGHE SI-A LUAT! SI ACASA A PLECAT !!
    ALEEE ALEEE ALE ALE ALEEE

  2. Glass Group !

    BINEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

  3. Marian Macaria

    In sfarsit prima veste buna!!!!Am scapat de Rapandula cu Chelie si creier lipsa!!!!Este acolo unde ii este locul…la tzara!!!!Uda Clocociov!!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.